Идеята за нова Конституция показва, че чуваме хората - виждаме какъв е

...
Идеята за нова Конституция показва, че чуваме хората - виждаме какъв е
Коментари Харесай

Министър Петкова: Чуваме исканията на хората

 Идеята за нова Конституция демонстрира, че чуваме хората - виждаме какъв е дневният ред и той е обвързван с рестарт на системата. Идеята за нова Конституция не е опит за печелене на време от страна на кабинета. Това съобщи в студиото на БиТиВи енергийният министър .

По думите ѝ проектът на ГЕРБ за нов Основен закон е само основа за водене на диалози. " Първо ще проведем диалози с нашите съдружни сътрудници. Така е редно. След това всяка една от парламентарно показаните политически сили е добре пристигнала за разговор. Ние сме отправили предложения към всички. В рамките на полемиката ще бъдат разисквани всички оферти ", изясни Петкова на въпроса дали ГЕРБ ще съумеят да съберат нужните им подписи.

бе безапелационна, че в момента на страната е нужна непоклатимост, а такава не може да се обезпечи в изискванията на хаос и размахани юмруци. Тя все по-често си задавала въпроса дават ли си сметка протестиращите към какво тласкат страната на фона на пандемия и икономическа рецесия.

Петкова добави, че правителството е законно определено, страната е постоянна и предварителни избори не са нужни. " Ние в никакъв случай не сме били на власт поради самата власт, имаме стратегия и цели. Затова и хората толкоз пъти са дали своят вот за нас ", увери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР